Wiges AB

Wiges AB är ett expanderande kunskapsföretag inom textil- och konfektionsbranchen, lokaliserade i Kinna utanför Borås. Vi importerar och säljer varor enbart till återförsäljare. På Wiges behärskar vi hela produktionskedjan, från design till färdig produkt.

Våra artiklar designas av våra egna produktutvecklare och spänner över hela registret från bas till modeprodukter.

Vi jobbar tätt hop med våra underleverantörer vilket gör att vi kan ställa krav på att Wiges kvalitetsstandard uppfylls. På vårt kontor i Dalian i Kina har vi tre medarbetare som har daglig kontakt med våra fabriker. Härifrån bevakar och följer vi upp vår produktion, allt från leveranstider till kvalitetskontroller.

Vår marknadsavdelning framställer trycksaker och erbjudanden, liksom skyltar och annat PR-material. Härifrån sköts också vår hemsida med webbshop.

Våra resande representanter är uppdelade på distrikt och täcker upp landet från norr till söder. Är Du intresserad av ett personligt besök, ring gärna för närmare information.

Våra kunniga innesäljare tar emot order och svarar på alla upptänkliga frågor Du som kund kanske har. De har full kontroll på leveranstider, nya mönster, modeller etc. Kommer Du på besök tar de emot Dig i vår Cash & Carry.

Varorna lagerhålls i våra moderna lagerlokaler i Kinna. Detta smått unika system gör att Du som kund kan beställa varor och få dem levererade omgående, Wiges fungerar således som en typ av centrallager.

Vi är idag cirka 25 anställda och omsätter 120 mkr.